Contact

Nieuws

Aankondigingen: Vrijdagavond 11 januari 2e-Hands duikspullen markt
   (03-01-2019)

Nieuw: 2e-hands duikspullenmarkt. 11 januari 2019

Op verzoek organiseren we dit jaar een tweedehands markt. Aangezien dit voor het eerst is zoeken we nog naar de juiste verhouding en manier van organiseren.

We zien het vanuit duikteam Thalassa, een door het Vip-Team georganiseerde bemiddelingsmogelijkheid tussen aanbod/verkoper en koper. Of je kan eventueel ruilen.

 

Om jullie een beetje te helpen stellen we voor dat het als volgt wordt afgesproken:

  • Bij binnenkomst zal iemand van het Vip-team aangeven of het ingebrachte duikspul geschikt is voor verkoop (of beter in de kliko kan belanden).
  • We willen meedenken aan een prijsniveau, maar dat is niet bindend en we gaan zeker niet een vergelijking maken met marktplaats of het gehanteerde prijsniveau van de duikschool. We zijn als leden onder elkaar en verwachten ook redelijke prijzen onderling.
  • Een keuring van bijv. automatensets wordt altijd aanbevolen om rekening mee te houden, afhankelijk van het merk is dat ieder jaar of om de 2 jaar. Advies op basis van een visuele beoordeling zien we als optie.
  • Duiklampen: als bemiddelaar kunnen wij helemaal niks zeggen over de kwaliteit van de batterij. Tip www.rebatt.nl.
  • Duikpakken: er is zoveel verschil en mogelijkheden, maar passen is de remedie. Nu is de bestuurskamer bezet, dus omkleden moet in de kantine zelf. Houd hier rekening mee (iemand een kamerscherm te leen?).
  • Niet verkochte spullen moeten weer mee naar huis worden genomen.

 

Dus neem mee: je duikbril - die toch net niet lekker zit, die te kleine vinnen, maar ook accessoires zoals leitjes, rifhaken, nettensnijders en kwallenprikkers.

We zijn heel benieuwd wat deze avond gaat brengen!

 

Het clubhuis is zoals altijd open om 20.00 en sluiten i.o.m. Bar-team.

 

Het Vipteam

 


Ogenblik a.u.b. ...