Clubhuis

Ons clubhuis, dat wij delen met de hondenvereniging, ligt aan de Birkstraat 198 in Amersfoort. Naast hotel ‘Het Witte Huis’. 

Het clubhuis is iedere vrijdagavond vanaf 20.00 uur open voor alle (proef) leden. Er is een gezellige bar en op mooie zomeravonden is het buiten goed toeven op het terras. Wij maken gebruik van een barkaart, die je ter plekke kunt aanschaffen. Deze kaart is onbeperkt geldig.

Activiteiten

Naast het feit dat je gewoon even een drankje kunt doen aan de bar, vinden er ook op de vrijdagen diverse activiteiten plaats in het clubhuis. 

Het begint al in de maand januari met de nieuwjaarsreceptie en in de loop van het jaar komen daar dan nog bijvoorbeeld de Paasbrunch, de Midzomeravond-BBQ, de nieuwe ledenavonden, de fotowedstrijd en de Midwinter-BBQ bij.

Ook worden er regelmatig de zogenaamde ‘Funny Fridays’ gehouden, over het algemeen op initiatief van één van de Thalassa (proef)leden. Op zo'n avond organiseren we bijvoorbeeld: Een lezing door leden over grotduiken, een cursus knopen, een voorlichting over ‘wat is een goede duikverzekering’, maar ook een Franse avond en diverse muziekavonden zijn al de revue gepasseerd. 

De evenementencommissie, die zeer actief, is, organiseert regelmatig voorlichtingsavonden over aanstaande evenementen, zoals de klassiekers ‘Het Belgiëweekend’ en het ‘Zeelandweekend’.

Als club hebben wij een duikarts, die de duikkeuringen verzorgt. Deze keuringen vinden ook plaats in het clubhuis (in een aparte ruimte uiteraard).

Compressor

Als club beschikken wij over een eigen compressor en iedere vrijdagavond kunnen (proef)leden hun flessen gratis laten vullen. De compressor wordt bediend door het barteam, duikleiders en VIP-team. Om hiervan gebruik te mogen maken, dien je een sticker op je fles te hebben die aangeeft dat je fles is goedgekeurd door het Thalassa-VIP-team.

Al met al is er altijd wel iets te doen in het clubhuis en nodigen wij alle leden van harte uit om eens langs te komen. Je ontmoet er je clubgenoten, er worden vaak duikafspraken gemaakt, onderling informatie uitgewisseld, maar ook worden er regelmatig mooie ideeën geboren voor een Funny Friday.