Alle ledenvergadering & BBQ

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Organisator
Bestuur
Datum
14 okt. 2023
Locatie
Clubhuis

In een eerdere editie hebben we ooit al eens iets geschreven over de structuur van onze club. Duikteam Thalassa is opgericht als een stichting. En dat werkt prima. Eén van de verschillen met een vereniging is dat binnen een stichting geen Algemene Leden Vergadering gehouden wordt. Om de medezeggenschap en verantwoordelijkheid binnen onze club breder te beleggen is de Actieve Ledenvergadering in het leven geroepen (ook wel Commissievergadering genoemd). Daarvoor worden alle leden die actief zijn binnen een commissie uitgenodigd.

Tijdens die vergadering wordt het afgelopen jaar geëvalueerd, wordt er verantwoording over de financiën van het voorgaande jaar afgelegd en wordt er vooruit gekeken. Zo komen we aan nieuwe ideeën, verbeterpunten en zaken die we anders willen doen. Eén van de ideeën van de Actieve Ledenvergadering van 2022 was om dit overleg breder te trekken: voor alle leden. En dat is wat we met de editie van 2023 gaan doen: een Alle Leden Vergadering.

De inrichting van de vergadering zal verder ongeveer hetzelfde zijn: informeren, evalueren, financiële verantwoording en vooruit kijken. Graag nodigen wij dan ook alle Thalassianen uit voor de Alle Leden Vergadering op zaterdag 14 oktober vanaf 15.00 uur in het clubhuis. We sluiten de vergadering af met een midherfst-barbecue.

Als je jezelf via de website inschrijft voor deelname aan de vergadering, krijg je uiterlijk een week van te voren de agenda toegestuurd. Aan de barbecue zijn zoals gebruikelijk kosten verbonden, ook daarvoor kun je jezelf via de website inschrijven. We onderzoeken nog of we dit evenement als besloten activiteit kunnen zien, waarmee we één keer een uitzondering kunnen maken op de tijdelijke drooglegging. Wij kijken uit naar een mooie opkomst!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien