Clubduik - Zeeland

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Clubduiken
Organisator
Duikleiders
Datum en tijd
31 aug. 2019 09:30 - 18:00
Locatie
Zeeland - Koepeltje + andere stek

Volgend weekend wordt het net als dit weekend heerlijk weer. Een mooie gelegenheid om af te reizen naar het mooie water ten zuiden van Rotterdam: Zeeland. 

Van een betrouwbare sitemount bron en een drijvende diva hebben we vernomen dat er Zeepaardjes te vinden zijn in Zeeland (als je goed zoekt) en wat is er nu leuker dan in navolging van Noud z'n Freedive Safari een Zeepaardjes Safari te organiseren?! Oftewel: een clubduik in Zeeland. 

We verzamelen mooi op tijd om 09:30u op de parkeerplaats langs de Brouwersdam bij 't Koepeltje en zullen hier een duik maken. De tweede duik van de dag zal bij Zoetersbout zijn (ongeveerd rond 13:30 / 14:00). Laten we ons vooral niet haasten, maar een richttijd is altijd goed.

Mocht je zelf niet over een (complete) duikuitrusting beschikken, dan adviseren wij je om de benodigde duikmaterialen bij Duikcentrum Wobbegong te huren. Dit kan door op de website https://www.wobbegong.nl bij Duikmateriaal - verhuur en verkoop een verhuurformulier in te vullen. Je krijgt dan vanzelf antwoord wanneer je de huurmaterialen in het duikcentrum op kunt halen.