Funny Friday: Onderwaterfotografie door René Weterings

Over dit evenement

Categorie
Funny Friday
Organisator
Evenementencommissie
Datum en tijd
8 dec. 2023 20:30 - 22:30
Locatie
Clubhuis

Funny Friday: Fotografie door René Weterings.

Let op: Intoducés welkom. Neem je duikvrienden en vriendinnen mee.

René Weterings is zeker geen onbekende in de wereld van de onderwaterfotografie. Inmiddels is hij maar liefst vijf keer tot Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie gekroond (2018 t/m 2022). Verder werd hij in 2015 Belgisch Kampioen Onderwaterfotografie en in 2019 won hij in Tenerife zilver met zijn foto van een groene zeeschildpad in de categorie ‘groothoek’ op het CMAS Wereld Kampioenschap Onderwaterfotografie. In 2022 won hij goud bij de Groene Camera in de categorie ‘Abstract’.

Duiken en fotograferen zijn duidelijk zijn passie, zijn opgedane kennis deelt hij graag met andere enthousiastelingen, van beginners tot gevorderden. Met die insteek hoopt hij zelf ook altijd bij te leren in het vastleggen van de prachtige onderwaterwereld. René schrijft verhalen over zijn belevenissen onderwater die o.a. te vinden zijn op de site van DuikeninBeeld, het NOB magazine Onderwatersport en zijn eigen social media. In 2022 werd hij ambassadeur voor Sea&Sea.

Tijdens zijn presentatie neemt René je mee in zijn manier van fotograferen en hoe dat in de loop van de jaren is gegroeid. Hij vertelt in detail hoe de getoonde foto’s gemaakt worden en hoe je daar zelf mee aan de slag kan gaan. Er is veel ruimte voor interactie, dus als je vragen hebt aan René, stel ze gerust.