Kick-off nieuwe clubkleding!

Over dit evenement

Categorie
Overig
Organisator
Clubkleding
Datum en tijd
14 jun. 2019 20:30 - 21:30
Locatie
Clubhuis Thalassa

Het voorjaar is in volle gan en het duikseizoen is officieel geopend. Hoog tijd voor een plons in het water met je duikuitrusting! Maar, als je eenmaal uit het water komt, wil je er natuurlijk ook tiptop uit zien!

Hier kunnen wij voor zorgen!

Kom op vrijdag 14 juni om 20:30 uur naar de kick-off van de kledingcommissie, waar wij met trots de nieuwe Thalassa clubkleding zullen presenteren! Dit jaar hebben wij een aantal nieuwe objecten toegevoegd aan de collectie en er zullen ook een aantal bekende kledingstukken weer verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren.  Dit om onze Thalassa duikfeestjes te kunnen voorzien van een mooie bonte verzameling, gehuld in eigentijdse clubkleding!

Mocht je al in het bezit zijn van clubkleding en vind je het niet erg dat een ander Thalassa lid tijdens onze kick-off jouw jas maat M of jouw vest maat L past, dan vragen wij je om deze kledingstukken mee te nemen naar de kick-off. Zo hebben wij zoveel mogelijk kledingstukken om te kunnen passen.

Na het praatje van Jarmke, waarin zij in geuren en kleuren zal vertellen wel reis jouw toekomstige ... of.... of... heeft gemaakt, is het namelijk tijd om 'in de kleren' te gaan.

Uiteraard bieden wij je ook direct de mogelijkheid om de gewenste kledingstukken en maten door te geven, zodat je in de eerste batch mee kan worden genomen als wij gaan bestellen!

Groeten van de kledingcommissie die momenteel op volle kracht bezig is om alle voorbereidingen te treffen voor deze fantastische kick-off avond in ons clubhuis!