Lustrum festival Thalassa 30 jaar

Over dit evenement

Categorie
Gezelligheid
Organisator
EC-Hulptroepen
Datum en tijd
17 jun. 2023 15:30 - 23:55
Locatie
Clubhuis

Thalassa bestaat dit jaar 30 jaar en dat is een mooie reden voor een feestje!

De Lustrumcommissie is druk in de weer om voor jou als Thalassa lid een sfeervol lustrumfeest te organiseren op zaterdag 17 juni 2023 met inloop vanaf 15:30u.

Het terrein bij het clubhuis zal worden omgetoverd tot een feest in festivalsferen om er met elkaar een spetterend feest van te maken! Er zal voor eten en drinken worden gezorgd, er zijn activiteiten en er is muziek. Na het eten kunnen de voetjes van de vloer tot een uur of 00:00. De exacte inhoud van het lustrum zal je op de dag zelf te zien krijgen, maar we kunnen al wel verklappen dat het een gemoedelijke - gezellige - vrijwillige - activiteiten - achtige setting wordt.

Alle leden kunnen kosteloos deelnemen aan het festival door middel van een inschrijving via de onderstaande button.

Omdat we van gezelligheid houden, is het ook mogelijk om familie (4 stuks) mee te nemen, al vragen we hier als club voor kinderen ouder dan 8 jaar wel een onkostenvergoeding van 20 euro voor. De mensen die je deelgenoot wil maken van het Thalassa gevoel, kun je direct bij je aanmelding opgeven.

Vanuit de commissie het vriendelijke verzoek om je zo spoedig mogelijk in te schrijven, zodat wij een goede indicatie hebben van het aantal deelnemers i.v.m. de voorbereiding van het lustrumfeest. Inschrijven kan tot 10 april.

Het nieuwe logo wordt ook tijdens het lustrum officieel onthuld en het bestellen van kleding met het nieuwe logo is uiteraard ook mogelijk tijdens het lustrum. Hiermee verzeker je jezelf van de allereerste generatie kleding met het nieuwe logo.

Wil je als eerste verzekerd zijn van kleding met het nieuwe logo en je bestelling tijdens het lustrum willen ontvangen, bestel dan nu alvast via de website. Er komt binnenkort ook nog een pasavond aan, zodat we op het lustrum het e.e.a. aan nieuwe kledingstukken kunnen uitdelen!

Groeten en tot 17 juni!

Lustrumcommissie