Laatste nieuws

Nieuwe site live!

Nieuwe site live!

Feest! Na maanden van hard werken is het eindelijk zo ver en is de nieuwe site van Duikteam Thalassa live. Er is achter de schermen veel gebeurd, zo is niet alleen de site vervangen, maar ook een aantal belangrijke onderdelen van het ledenbeheer en financiën voor Thalassa. De site is nu vrijwel helemaal mobiel responsive, dus eindelijk kun je met goed fatsoen de Thalassaplanning vanuit je broekzak raadplegen.

Natuurlijk hebben we als webredactie ook de tijd genomen zo veel mogelijk teksten nog eens te inspecteren en te herzien, vaak in samenwerking met hulpvaardige leden. Wij zijn trots op het resultaat, al gaan we vanaf hier ook nog verder. Blijf dus terugkomen voor de laatste ontwikkelingen.

Zo kun je binnenkort ook eindelijk via de site inschrijven voor alle evenementen, dit kunnen wij pas afronden nu we live zijn, aangezien sommige partners die wij daarvoor nodig hebben (iDeal bijvoorbeeld) alleen met ons willen werken als de site ook echt live is.

Verder verwachten we dat het aanmelden voor de jaarlijkse medische keuring (alleen leden) een stuk eenvoudiger te vinden is geworden. We hopen dat jullie het ook eenvoudiger kunnen vinden, maar zo niet, laat het ons weten en dan kunnen we er nog een keer naar kijken.

We hopen dat jullie enthousiast zijn over het resultaat en als je nog suggesties hebt, laat het horen!

 

 

Foto: Didriks CCBY2.0

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen