Laatste nieuws

Slakken, Halloween en meer!

Slakken, Halloween en meer!

Slakken, Halloween en meer!

Het Zeelandweekend zit er weer op en we kunnen terugkijken op een geslaagd weekend! Inmiddels nadert oktober alweer en de evenementencommissie en de duikleiders zijn nog vollop actief. We hebben hieronder de activiteiten voor de komende tijd op een rijtje gezet :D

11-10 en 12-10: macro leven in Zeeland: Lezing en praktijk
Expert Peter H. van Bragt geeft speicaal voor Thalassianen een cursus onderwaterbiologie op vrijdagavond 11-10 om 20:00u in Amersfoort (clubhuis) en zaterdag 12-10 in Zeeland. Een geweldige manier om de natuur onder water beter te leren kennen!

Peter gaat vrijdagavond uitgebreid vertellen over de multi-culturele onderwater samenleving en over het terugvinden van slakken. Zaterdag gaan we naar Zeeland om hetgeen we geleerd hebben, onder begeleiding van Peter in de praktijk te brengen!

Voor slechts €17.50,- (normaal €175,- voor een weekend) kun je zowel vrijdag als zaterdag deelnemen! Kom je alleen vrijdag, dan kost het je €3.50,- 

Let op: inschrijven voor vrijdag OF vrijdag + zaterdag. Alleen zaterdag is ook mogelijk, kies dan 'vrijdag+zaterdag' en vermeld dat je alleen zaterdag komt.

Klik op de buttons voor meer informatie over tijden en locaties en om je direct in te schrijven!
 
Vrijdag
Vrijdag + zaterdag

02-11: Halloween Cluedo duik (16:00u Zandeiland 4 Vinkeveen)
Oproep: Rechercheurs gezocht met waterdicht vizier en advanced nachtduik ervaring!

"Het gerucht gaat dat er na zonsondergang in en rond de Vinkeveense Plassen een duikmoordenaar actief is. Hij of zij slaat vooral toe op duikstek Zandeiland 4. De moordenaar is echter niet heel precies en laat wel een behoorlijk aantal sporen achter onder water. Deze sporen zouden moeten kunnen resulteren in een combinatie van de naam van de dader, het moordwapen, het motief en de locatie waar de meest recente moord is gepleegd."

Ben jij niet bang aangelegd en durf je deze uitdaging boven en onder water aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het speciale Halloween comité zoekt hulp van de Advanced+ Thalassianen die niet bang zijn om mee te zoeken naar aanwijzingen om uiteindelijk de dader op te kunnen sporen!

De open water divers van Thalassa zijn uiteraard welkom voor de gruwelijk griezelige nachtborrel.
Ik wil (gratis) Cluedo spelen onder water!
 
Overige clubduiken / Freediven

05-10: Freedive Safari
19-10: Hagestein
26-10: 't Twiske Paviljoen

Hierover volgt uiteraard nog een aparte e-mail met informatie over tijden e.d. Inschrijven kan al wel via de kalender op de website.

Reacties

Log in to read and post comments