Laatste nieuws

Van de Voorzitter

Van de Voorzitter

Beste Thalassianen,

We staan weer aan het begin van een vers jaar, 2019!

Een jaar om weer nieuwe dingen uit te proberen, uitdagingen aan te gaan en tradities voort te zetten. En dat alles in goede gezondheid! Dat is wat ik jullie wens vanaf deze plek. De kalender voor 2019 is nog niet helemaal gereed, maar ik kan jullie verzekeren dat er weer veel gedoken kan worden. De duikleiders zijn druk aan het plannen en de EC heeft de grote evenementen al op de agenda gezet. Laten we er samen weer een mooi jaar van maken.

Terugkijkend op 2018 kunnen we stellen dat het voor Thalassa een succesvol jaar was. We zijn 25 jaar geworden en dat konden we dankzij de Lustrumcommissie uitbundig vieren op 30 juni. We hebben er leuke nieuwe leden bij gekregen. We hebben fantastische weekenden in België en Zeeland gehad en de clubduiken waren goed bezocht. Er zijn mooie nieuwe initiatieven geweest als de Ladies Nightdive en de Franse Avond. En we zijn overstapt naar de Amerena. De commissies zijn op een enkele na goed gevuld. We hebben mooie (de)Briefings mogen ontvangen en onszelf in hippe clubkleding kunnen hullen. Ook financieel staat Thalassa er weer goed voor. Dank jullie allen voor je bijdrage hieraan.

Ook hebben we een aantal bestuurswisselingen te melden: Remko Roolvink, Nathan van de Kruk en Jos Rossier stoppen met het bestuur. Op verschillende momenten in het jaar hebben zij te kennen gegeven te willen stoppen met het bestuur om hun tijd aan andere zaken te gaan besteden. Remko wil ik bedanken voor zijn inzet, nuchtere blik op de zaken en het realiseren, samen met de websitecommissie van de nieuwe website. Nathan bedank ik voor het trekken van de EC, organiseren van menig weekend en zijn humorvolle bijdragen in de bestuursvergaderingen. Jos, dankjewel voor het delen van je ervaring en kennis van 25 jaar duiken in Amersfoort. Melvin Drees is midden 2018 al gestart als vervanger van Remko. Hylke Bakker volgt Nathan van der Kruk op als trekker van de EC en bestuurslid.

 

Maarten Visser

 

Voorzitter - duikteam Thalassa

 

Foto: Alejandro Mallea, CCBY2.0

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen