Contact

Visuele Inspectie duikflessen

Van het VIP-team aan iedereen clublid en proeflid

In januari doen we weer de verplichte jaarlijkse visuele inspectie van je duikfles(sen) zonder directe kosten *1. Een extra service voor jou als lid van duikteam Thalassa.

Wil je bij de club “gratis” laten vullen met schone perslucht, dan moet jouw duikfles deze inspectie hebben ondergaan. Eens in de vijf jaar moet je duikfles tevens een hydrostatische test bij het stoomwezen ondergaan. Als de datum is verlopen, kun jij zelf je duikfles afgeven bij Duikcentrum Wobbegong in het Sportfondsenbad en zal deze worden aangeboden voor keuring bij het stoomwezen.

Wij hebben gemerkt dat sommige vulstations naar het jaartal als datum kijken en dus maanden later dan onze (goed) keuring in januari toch flessen weigeren, dat is jullie eigen keuze en verantwoording!

Na “Vippen” zal met een felgekleurde “VIP sticker” te zien zijn dat je weer het hele jaar je duikfles in het clubhuis kan laten vullen via het barteam of een aanwezige duikleider.

Let op: is je fles in februari of daarna niet geïnspecteerd, dan ook niet vullen.

Doordat duikcentrum Wobbegong geen HISWA lid meer is (contributie van € 80,-- naar € 1700,--) kunnen we geen HISWA keurmerk meer. Maar wees gerust de controle of de kraan qua schroefdraad bij de duikfles hoort en de schroefdraad niet beschadigd is doen we altijd al. Graag willen wij volgend jaar horen of het ontbreken van de hiswa keuring een probleem zou zijn bij andere vulstations.

 

Wil je gratis vullen in 2017

Vrijdagavond 13, 20, 27 januari en 3 februari 2017 “Vippen”

LET OP:  6  januari op de nieuwjaarsborrel, GEEN VIPPEN.

 

  • Krijgt je duikfles een felgekleurde sticker.
  • Geen sticker betekend vanaf februari niet vullen.
  • Wel een sticker, gratis vullen in de decobar via het barteam en/of de duikleiders.
  • Later een gebruikte of nieuwe fles gekocht, neem contact op met het VIP-team of coördinator Maarten Smidt  
  • Bij een nieuwe duikfles aangekocht via Wobbegong *2 gelijk door Jos Rosier van een VIP sticker laten voorzien.

 

Het Thalassa VIP-team

Ed, Eelco, Henk Rose, Henri, Maarten, Patrick, Sjoerd Jelle Jan, Freddy en William

 

 *1) er is een vastgestelde prijslijst voor diverse onderdelen zoals standpijpje en fles O-ringen

*2) Koop je na januari een gebruikte of nieuwe duikfles ergens anders neem dan even contact met ons op, zodat één van ons je fles kan inspecteren en er een sticker op plakt.


Ogenblik a.u.b. ...