Contact

Algemene informatie

Clubduiken en evenementen

Vrijwel iedere week organiseren wij duiken door heel Nederland. Deze worden begeleid door een duikleider en als je alleen komt, hebben wij een buddy voor je. Buiten de normale kantduiken organiseren wij ook :

  • Bootduiken op de Vinkeveense plassen, het Grevelingenmeer en de Oosterschelde.
  • Duikweekenden in Zeeland.
  • Wrakduiken op de Noordzee.
  • Nachtduiken in de buurt van Amersfoort.
  • Duikweekend België waarbij in marmergroeven wordt gedoken.
    Duikvakanties naar oa. Egypte, Bonaire, Malediven, etc.

Alle clubduiken en evenementen staan vermeld in ons clubblad 'Bubbles' dat elk kwartaal verschijnt.

Wekelijkse zwembadtraining

We bieden je de gelegenheid om je conditie op peil te houden. Iedere maandagavond van 21:00 uur tot 22:00uur wordt er in het zwembad de Amerena te Amersfoort zwembadtraining gegeven. Deze conditietrainingen worden verzorgd door een team van zwembadtrainers. Elke maand wordt er op een zondagmiddag, een voor leden gratis opfris duikles georganiseerd. Op de evenementen kalender worden de data weergegeven.
Adres zwembad:  Amerena: De Velduil 2  3815 XT  Amersfoort

Clubhuis

Ons clubhuis is gelegen op Sportpark Birkhoven, op de Birkstraat 198 te Amersfoort. Er is een ruime parkeerplaats en het clubhuis is voorzien van een gezellige bar en terras. Ook beschikken we hier over een eigen compressor waarmee leden elke vrijdagavond tijdens de clubavond, gratis hun flessen kunnen vullen. Regelmatig worden er op deze avond ook andere activiteiten georganiseerd zoals het vertonen van duikfoto's/video's, duiken gerelateerde lezingen, darten, flipperen, BBQ's.

PADI duikopleidingen

Voor duikopleidingen werkt Duikteam Thalassa Amersfoort samen met Duikcentrum Wobbegong.

Contact:
Duikschool Wobbegong
De Velduil 2
3815 XT  Amersfoort
06 - 208 30 649

Hier kunnen alle PADI-opleidingen van de Openwater duiker cursus tot en met PADI instructeur cursus gevolgd worden. Zie www.wobbegong.nl
Ook worden diverse specialty cursussen zoals: Nitrox, Digitale fotografie, Diep, Nacht, Navigatie, Zoeken en Bergen en IJsduiken in Oostenrijk aangeboden.

Contributie

  Per kwartaal Per Jaar Bij betaling per jaar via automatische incasso

Volwassen (18 jaar en ouder) €  30,00 €   120,00 € 8,00 korting = € 112,00

Volwassen (2e lid op hetzelfde adres) €  22,50 €     90,00 € 4,00 korting = €   86,00

Jeugdlid     (tot 18 jaar) €  15,00 €     60,00 € 4,00 korting = €   56,00

 

Proeflidmaatschap

We snappen dat je misschien eerst even de kat uit de boom wil kijken. Dat kan: gebrevetteerde duikers die een gezellige en actieve duikclub zoeken, kunnen gratis en vrijblijvend een proeflidmaatschap van 6 maanden aanvragen. Dit proeflidmaatschap is een volledig lidmaatschap. Tijdens deze 6 maanden kun je aan alle zwembadtrainingen, opfris duiklessen, buitenduiken, feestavonden, duikweekenden en duikvakanties meedoen en kun je ook gratis je duikflessen laten vullen. 
Je kunt het proeflidmaatschap aanvragen door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen. Je bent dan gelijk proeflid en wij sturen je meer informatie toe.

Aanmeldformulier

 


Ogenblik a.u.b. ...