Contact

Evenementgegevens

Evenement: Lezing/Workshop Onderwaterfotografie Utrecht

Naam Lezing/Workshop Onderwaterfotografie Utrecht Locatie Sint Laurensdreef 21, 3565 AJ, Utrecht
Begindatum 16-02-2018 Einddatum 16-02-2018
Aanvang 19:30 Einde 23:30
Bijzonderheden Let op locatie is: Sint Laurensdreef 21, 3565 AJ Utrecht
Omschrijving

Lezing/workshop onderwaterfotografie

Op vrijdagavond 16 Februari komt Karin Brussaard bij wijze van grote uitzondering een lezing geven over onderwater fotografie bij Dive4all.
Aangezien Karin eigenlijk geen lezingen meer geeft
willen we “collega” verenigingen ook graag de gelegenheid geven om dit evenement bij te wonen.

Over Karin:

De voorliefde voor fotografie in combinatie met het onbekende van de “onderwaterwereld” heeft ervoor gezorgd dat Karin een zeer ervaren onderwater- fotografe is geworden. In de ruim 15 jaar dat Karin aan het fotograferen is, heeft ze veel gepubliceerd in vooraanstaande fotografie- en duik tijdschriften en ook publicaties op internetsites in binnen en buitenland.

De lezing bestaat uit twee delen.

deel 1: Karin legt aan de hand van haar foto’s uit hoe ze naar haar eigen foto’s kijkt en waar een foto aan moet voldoen om goed te zijn!

deel 2: een presentatie met de mooiste foto’s van Karin, hierin kijken we kritisch naar haar foto’s wat nog beter had gekund. Uiteraard met een knipoog.

Mocht je hier graag bij willen zijn, stuur dan even een mailtje naar bestuur@dive4all.nl Vermeld hierin je naam en duikvereniging waarbij je duikt.

De lezing kost 15,- per persoon, informatie over de betaling ontvang je via de mail. Koffie en thee zijn gratis ! Tijden lezing : van 19:30 tot 22:30 Adres afhankelijk van grote

groep wordt nog via de mail doorgegeven.

Graag tot ziens bij Dive4all !! Ogenblik a.u.b. ...